Autor: Finantsuudised.ee • 23. märts 2023

Peeter Koppeli mantlipärijaks sai Sander Danil

Alates 20. märtsist alustas SEB privaatpanganduse strateegi ametikohal Sander Danil, kes võtab üle seda ametit 15 aastat täitnud Peeter Koppeli tööülesanded.
SEB privaatpanganduse uus strateeg Sander Danil.
Foto: SEB Pank

„Meil on hea meel, et Sander Danil otsustas taaskord liituda SEB tiimiga, et panustada majandusvaldkonna arendamisse, inimeste varade parimasse haldamisse ja kasvatamisse. Sandri karjääritee annab kinnitust, et SEB on tööandja, kelle juurde hea meelega tagasi pöördutakse, kui ka ollakse vahepeal eemal oldud,“ rõhutab SEB panga juhatuse esimees Allan Parik.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077