Autor: Finantsuudised.ee • 15. märts 2023

Finantssektor ootab uuelt valitsuselt finantsjulgeoleku tugevdamist

Vajadus on senisest enam pöörata tähelepanu eraisikute, ettevõtete ja tervikuna kogu riigi finantsjulgeolekule ning selle tugevdamisele, mistõttu toob finantssektori katusorganisatsioon FinanceEstonia välja 5 soovitust võimuliidule.
Foto: Andras Kralla

FinanceEstonia juhatuse esimehe Kaido Saare sõnul mängib sarnaselt üldisele julgeolekule ka finantsiline julgeolek olulist rolli inimeste turvatundest. Eesti inimeste, ettevõtete ja riigi finantsiline olukord ning selle tugevdamine võetakse fookusesse ka märtsi lõpus toimuval Eesti esimesel finantsjulgeoleku foorumil. “Ühel juhul tagab turvalisuse riigi kaitsevõime tase, teisel juhul elanike majanduslik heaolu ja sissetulekute kasv, ettevõtetele erinevat liiki kapitali kättesaadavus ning riigi toimimise kestlik finantseerimine,” selgitab Saar fookuse seadmist finantsjulgeolekut puudutavatele soovitustele.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077