Autor: Meelis Mandel • 14. märts 2023

Erkki Raasuke: SVB kokkukukkumine ja USA reaktsioon olid hämmastavad

USA idufirmade pank Silicon Valley Bank (SVB) kukkus kokku väga primitiivsetel põhjustel, kuid riigi regulaatorid suutsid hämmastavalt otsustavalt reageerida, rääkis aastakümneid panganduses töötanud Skeleton Technologiese finantsjuht Erkki Raasuke.
Skeleton Technologiese finantsjuht Erkki Raasuke rääkis ka intressitõusu mõjust Skeletoni plaanidele.
Foto: Raul Mee

“Panga kokkukukkumine on hämmastav. See on midagi nii primitiivset riskijuhtimise tasandil, mis on panganduse ja finantsjuhtimise ABC – sa testid ennast valuutakursside muutuse vastu, intresside liikumise vastu,” rääkis Raasuke Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077