Autor: Äripäev • 12. aprill 2023

Veebruaris maksti makse kuuendiku võrra rohkem kui aasta tagasi

Maksu- ja tolliametile tasuti 2023. aasta veebruaris ehk aasta varasemast 16 protsenti enam makse, veebruari laekumist vedas füüsilise isiku tulumaks, see tulenes eelkõige veebruari väiksematest tulumaksutagastusest mullusega võrreldes, annab ministeerium teada.
Veebruaris kasvas kütuseaktsiisi tasumine aastaga protsendi võrra.
Foto: Liis Treimann

Kokku ulatus summa 962 miljoni euroni, teatas rahandusministeerium.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077