Autorid: Nadežda Mihhailitšenko, Kristjan Järve • 21. aprill 2023

Dividendide maksustamine praegu ja pärast maksureformi

Kätte on jõudnud kevad ja sellega koos on saabunud aeg, kus paljud ettevõtted on oma eelmise majandusaasta tulemusi kinnitades võtnud vastu otsuse maksta ka dividende. Sellega seoses tekib aga nii ettevõtete juhtkondadel kui ka finantstiimidel küsimusi, millest levinumatele püüame allpool vastused anda.
Grant Thornton partner Kristjan Järve ja maksunõustaja Nadežda Mihhailitšenko,
Foto: Grant Thornton Baltic

Dividendi jaotamise alused

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077