Autorid: Eve Lille, Grant Thornton Balticu finants- ja maksunõustaja, Erik Suits, Grant Thornton Balticu finantsnõustamise valdkonna juht • 2. mai 2023

Kümme käsku: kuidas säilitada äri elujõulisus ebakindlal ajal?

Ettevõtluskeskkonda on viimase kolme aasta jooksul oluliselt mõjutanud nii COVID-19, Venemaa sõda Ukraina vastu, kõrge inflatsioon, aina tõusvad intressimäärad, energiakriis kui ka viimastel kuudel maailma pangandussektoris valitsenud mõnetine ebastabiilsus. Kuidas juhtida rahavoogusid nii, et äritegevuse elujõulisus säiliks?
Eve Lille, Grant Thornton Balticu finants- ja maksunõustajaErik Suits, Grant Thornton Balticu finantsnõustamise valdkonna juht
Foto: Grant Thornton Baltic

Sellised negatiivse alatooniga sündmused muudavad kahtlemata ka lähituleviku ebaselgeks, sest määramatust on üsna palju ja lõplik mõju teatud valdkondadele ei pruugi olla veel sugugi nähtav. Ettearvamatu keskkond ja sõja tõttu lõppenud kaubavahetus Venemaaga on muutnud tarneahelate toimimist ning teatud toodete ja materjalide kättesaadavus on limiteeritud. See kõik lööb kõikuma ettevõtjate niigi valusalt pihta saanud kindlustunde.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077