Autor: Finantsuudised.ee • 10. mai 2023

Kiire palgakasv ei näita raugemise märke

Möödunud kevadel plaanis palkasid tõsta üle kolmandiku tööandjatest, reaalsuses on palkasid tõstnud poole rohkem tööandjaid. Kui paljud plaanivad palkasid tõsta sel aastal?
Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder.
Foto: Andras Kralla

66% tööandjatest on viimase kuue kuu jooksul tõstnud töötajate põhipalkasid ja ligi kolmandik (32%) plaanib seda teha lähikuudel. Vaid kümnendik (10%) tööandjatest ei ole põhipalkasid muutnud ega plaani seda ka teha, selgub Palgainfo Agentuuri ja CVKeskus.ee 2023. aasta märtsis ja aprillis korraldatud tööandjate küsitluse tulemustest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077