Autor: Finantsuudised.ee • 11. mai 2023

BaltCap omandab enamusosaluse Hansabis

Erakapitalifond BaltCap omandab 70protsendilise osaluse ettevõttes Hansab Group, mis on juhtiv turva-, makse- ja automaatsete süsteemide pakkuja Baltikumis.

BaltCapi investeeringu ja kogemuste toel on Eesti, Läti ja Leedu turgudel tugevalt kanda kinnitanud Hansab Groupil kavas laieneda väljapoole Balti riike ning mitmekesistada pakutavaid teenuseid, teatab ettevõte.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077