Autorid: Simo Sepp, Marge Aasalaid • 26. mai 2023

Enefit Green kinnitas uued nõukogu liikmed ja maksab välja heldelt dividende

Enefit Greeni aktsionärid kinnitasid kolmapäeval toimunud koosolekul ligi 55 miljoni euro maksmise dividendiks. Koosolekul otsustasid ettevõtte omanikud välja vahetada ka senise nõukogu.
Enefit Greeni aktsionäride üldkoosolekul kinnitati dividendi kõrval ka uued nõukogu liikmed, Eesti Energia juht Andrus Durejko (sinises pintsakus) ja Eesti Energia finantsjuht Marlen Tamm (keskel). Pildil paremal Enefit Greeni finantsjuht Veiko Räim.
Foto: Liis Treimann

Kokku maksab Enefit Green dividendina välja 54,97 miljonit eurot, mis teeb 0,208 eurot aktsia kohta. Otsuse poolt hääletasid üle 217 miljoni aktsia omanikud ehk 100% üldkoosolekul esindatud häältest. Dividendi väljamakse toimub 15. juunil.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077