Autor: Finantsuudised.ee • 31. märts 2023

Enefit Green omandas Liivi meretuulepargi 6,2 miljoni eest

Enefit Green omandas Eesti Energialt Liivi meretuulepargi projekti ja jätkab arendustöid, et alustada suures mahus taastuvelektri tootmist enne 2030. aastat.
Enefit Greeni juhatuse esimees Aavo Kärmas tahab Liivi meretuulepargis alustada tootmist enne kümnendi lõppu.
Foto: Andras Kralla

Enefit Greeni juhatuse esimehe Aavo Kärmase sõnul on järgmistel aastatel just meretuuleenergia arendamine taastuvenergia tootmise suurendamisel määrava mõjuga. „Riigi 2030. aasta siht on toota Eestis kordades rohkem taastuvelektrit ja meretuulel on siin kandev roll. Seetõttu tuleb praegu arendustöid hooga jätkata. Liivi meretuulepark on üks Baltimaade kõige kaugemale jõudnud projektidest ning arendustööde eesmärk on enne kümnendi lõppu tootmist alustada,“ kirjeldas Kärmas pressiteates.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077