Autor: Finantsuudised.ee • 6. jaanuar 2023

Enefit Green kaasas seni suurimas mahus laenuraha

Täna, 6. jaanuaril allkirjastas Enefit Green 325 miljoni euro ulatuses kokkuleppeid SEB ja Põhjamaade Investeerimispangaga (Nordic Investment Bank). Tegemist on Enefit Greeni seni suurimas mahus laenuraha kaasamisega, mis suunatakse käimasoleva investeerimisprogrammi rahastamiseks.
Laenulepingu sõlmimine. Pildil vasakult SEB juhatuse liige ja ettevõtete panganduse valdkonna juht Artjom Sokolov, Põhjamaade Investeerimispanga president ja tegevjuht André Küüsvek, Enefit Greeni juhatuse esimees Aavo Kärmas ja Enefit Greeni juhatuse liige ja finantsjuht Veiko Räim.
Foto: Enefit Green

SEBga sõlmitud kokkulepete kogumaht on kuni 225 miljonit eurot ja periood seitse aastat. Põhjamaade Investeerimispangaga sõlmitud laenulepingu summa on 100 miljonit eurot ja laenu periood 12 aastat.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077