Autor: Marge Aasalaid • 23. jaanuar 2023

Aavo Kärmas: loodan poliitikute tervele mõistusele

Nii Eesti Enefit Greeni kui ka Leedu Ignitis Groupi juhid näevad roheenergias suurt kasvupotensiaali, kuid kiireid lahendusi see praegu ei too.
Investor Toomase konverentsil jagasid energiamõtteid Toomase Läti kolleegi investor Andrist esindav Kaspars Peisenieks (vasakult), Ignitis Groupi juht Darius Maikštėnas ja Enefit Greeni juht Aavo Kärmas.
Foto: Raul Mee

Enefit Green plaanib investeeringutega kasvatada tootmisvõimsust juba mõne aastaga neli korda, plaan on kasvada järgmise 5–10 aastaga 50–60 protsenti. Möödunud aastal Baltikumi suurim börsifirma Ignitis Group kasvatas oma porfelli kolm korda ja plaanib kasvada veel vähemalt 11 korda.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077