Autor: Marge Aasalaid • 19. jaanuar 2023

Mõjukaima finantsjuhi valimine – esita oma kandidaat

Äripäev ja BIG4 audiitorbürood valivad kaheteistkümnendat korda mõjukaimat finantsjuhti. Tunnusta oma ettevõtte või koostööpartneri finantsjuhi erakordseid saavutusi ja esita ta nominendiks. Väljapaistvamad kandidaadid kaasatakse žürii- ja lugejate hääletusele.
Enefit Greeni finantsjuht Veiko Räim pälvis möödunud aastal mõjukaima finantsjuhi tunnustuse.
Foto: Liis Treimann

Mõjuka finantsjuhi välja kuulutamine on ellu kutsutud, et tõsta esile tõeliselt häid finantsjuhte, kes on väga hästi hakkama saanud spetsiifilist pädevust nõudvas valdkonnas ja väärtustada nende panust edukate ettevõtete juhtimises. Fookuses on suured ja edukad tehingud, erakordne saavutus organisatsiooni arendamisel, silmapaistev panus finantsjuhtimise valdkonna arengusse ning ettevõtte edukus.

Esita oma kandidaadi andmed ja põhjendus hiljemalt 30. jaanuariks vormi kaudu SIIN! Mõjukaima finantsjuhi nominendid avaldame finantsuudised.ee portaalis. Aasta mõjukaima finantsjuhi avalikustame 20. aprillil Pärnu Finantskonverentsil „Võimaluste tulevik“. Tutvu juubelikonverentsi programiga SIIN.

Mõjukad finantsjuhid läbi aegade:

2022 Veiko Räim (Enefit Green)

2021 Johan Bergqvist (Bolt)

2020 Kristel Volver (UP Invest)

2019 Marko Raid (Tallinna Sadam)

2018 Astrit Viisma-Kass (Magnetic MRO)

2017 Meelis Paakspuu (LHV Grupp)

2016 Rain Silivask (Graanul Invest)

2015 Marilin Hein (Eften Capital)

2014 Ahti Puur (Viru Keemia Grupp)

2013 Maigi Pärnik-Pernik (Baltika)

2012 Margus Kaasik (Eesti Energia)

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077