Autor: Marge Aasalaid • 6. detsember 2022

Finantsjuhid kohtuvad kevadel Pärnus

Traditsiooniline Pärnu Finantskonverents toimub juba 25. korda ja on aasta olulisim finantsjuhtide kohtumispaik. Konverents toob kokku finantsvaldkonna eest vastutajad, et rääkida hetkeolukorrast, arengutest ja võimalustest.

Juubelikonverentsi programmi kokku panemisel on arvestatud möödunud konverentsi osalejate tagasisidet ning saadud sisendit erinevatelt finantsjuhtidelt, et vastata osalejate ootustele. Praeguses määramatuses on finantsjuhi roll olulisem kui kunagi varem, energiakriisi kõrval tuleb märgata uusi võimalusi, et ettevõte majanduslangusest läbi viia. Seetõttu on eriti oluline, et finantsjuht oleks ise hoitud ja inspireeritud uute võimaluste märkamiseks, nii säilib mõjus juhtimine ja ettevõtte püsimine.

Juubelikonverentsil otsime vastused küsimustele:

•Kas Eesti ja maailma majandus ujub või upub?

•Millised on maailmapanganduse trendid?

•Kuidas Eesti riik on kriisidega hakkama saanud?

•Kuidas mõõta ärikultuuri ja olla tulemuslik ka määramatul ajal?

•Kuidas lahendada finantsjuhtide töölaual olevaid murekohti?

•Kuidas muutub finantsjuhi roll ja kuidas ennast hoida?

•Kuidas olla tulemuslik ja märgata uusi võimalusi?

•Kuidas aitab tehnoloogia finantsjuhi tööd tõhustada ja osa saada innovatsioonist?

Üle pika aja astub taas avalikkuse ette tippjuht ja finantsjuht Erkki Raasuke (Skeleton Technologies), kes räägib finantsjuhi rollist kriiside ületamisel. Majanduse seisu analüüsivad Mihkel Nestor ja Allan Parik SEB pangast, maailmapanganduse trendidest räägib Lars Trunin Wisest. Kuulda saab, kuidas naaberriigis nähakse Eesti riigi toimetulekut kriisidega ning finantsjuhtide suures vestlusringis saab iga osaleja arutleda, kuidas praeguste väljakutsetega toime tullakse. Möödunud aasta mõjukaim finantsjuht Veiko Räim Enefit Greenist jagab, mis teda finantsjuhina käimas hoiab. Andero Teras selgitab aga finantsjuhi väljakutseid neuropsühholoogilisel tasandil.

Konverentsil kuulutatakse välja aasta mõjukaim finantsjuht ja ühisel õhtusöögil Amende Villas loob meeleolu Smilers!

Juubelikonverentsil aitab ajalukku vaadata David Vseviov, tasakaalus juhtimise tulemuslikkust jagab rahvusvaheline juhtimiskoolitaja Eric Hubler Prantsusmaalt, CEO ja CFO dueti peavad maha Lili Kirikal ja Priit Lepasepp Sunlyst ning ärikultuuri mõõdikutele annab uue vaate Meelis Lang Helmesest. Programm täieneb veelgi põnevate esinejatega.

Kiiremad registreerijad saavad pääsme konverentsile soodsamalt, sooduhind kehtib kuni 22. detsembrini. Tutvu konverentsi programmiga SIIN ja pane end kirja SIIN!

Konverentsi korraldaja on Äripäeva teemaveeb Finantsuudised.ee.

Programmijuht: Marge Aasalaid, [email protected]

Konverentsil oma toodete ja teenuste esitlemisest huvitatud ettevõtetel palume kirjutada e-mailile [email protected]

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077