Autor: Marge Aasalaid • 8. veebruar 2023

Selgusid mõjukaima finantsjuhi nominendid

Eile õhtul kogunes Äripäeva ja BIG4 audiitorbüroode žürii, et valida konkursi lõppvooru pääsenud kandidaadid. Selle aasta finalistid on selgunud, aasta mõjukaim finantsjuht kuulutatakse välja 20. aprillil Pärnu Finantskonverentsil.
2022. aasta mõjukaima finantsjuhi nominendid Lili Kirikal Sunly`st ja Veiko Räim Enefit Greenist ning rahvahääletusel kolleegipreemia pälvinud Amish Mody Veriffist vestlusringis. Nomineritud oli ka Rain Silivask Graanul Investist.
Foto: Raul Mee

Mõjuka finantsjuhi välja kuulutamine on ellu kutsutud, et tõsta esile tõeliselt häid finantsjuhte, kes on väga hästi hakkama saanud spetsiifilist pädevust nõudvas valdkonnas ja väärtustada nende panust edukate ettevõtete juhtimises.

Fookuses on suured ja edukad tehingud, erakordne saavutus organisatsiooni arendamisel, silmapaistev panus finantsjuhtimise valdkonna arengusse ning ettevõtte edukus.

Möödunud aasta mõjukaima finantsjuhi tiitli pälvis Veiko Räim Enefit Greenist.

2023. aasta mõjukaima finantsjuhi nominendid on:

Uku Lember - Lightyear Europe AS

Erik Haavamäe - Maag Grupp

Marilin Hein - Eften Capital

Lili Kirikal - Sunly

Argo Kiltsmann - Bigbank AS

Anneli Aljas - Eurora

Amish Mody - Veriff

Meelis Paakspuu - LHV Group

Kristi Hõrrak - Finora Bank

Lõpliku valiku nominentide hulgast teeb žürii. Rahvahääletusel selgitatkse välja finantsjuht, kes pälvib kolleegipreemia. Rahvahääletus kuulutatakse välja kuu aega enne konverentsi.

Aasta mõjukaima finantsjuhi konkursi võitja avalikustame 20. aprillil Pärnu Finantskonverentsil „Võimaluste tulevik“. Tule konverentsile!

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077