Autorid: Birjo Must, Marge Aasalaid • 2. märts 2023

Sunly finantsjuht: valmistume uueks ja veelgi suuremaks rahakaasamiseks

Möödunud aastal investoritelt 200 miljonit eurot kaasanud taastuvenergiafirma Sunly finantsjuht Lili Kirikal rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et järgmine suur asi tema töölaual on uus rahakaasamine, mis saab olema isegi suurem kui eelmine.
Sunly finantsjuht Lili Kirikal.
Foto: Sunly

Eesti mõjukaimate finantsjuhtide sekka valitud Lili Kirikal mainis, et tema kõige suurem väljakutse ongi investoritega suhtlus ja välismaiste firmade ühendamine ettevõttega. Möödunud aastal kaasati 200 miljonit eurot, uue rahakaasamise ringi summa kohta ütes Kirikal: "Vähemalt sama palju, aga pigem rohkem."

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077