Autor: Gerli Ramler • 20. veebruar 2023

IIZI finantsjuht: minu töö on leida uusi lahendusi, mis äri tagant tõukaks

Kindlustussektori finantsjuhina tuleb hinnata erinevate sektorite riske ja klientide maksekäitumist. Keerulisele ajale vastu minnes tuldi välja uue tootega, mis kaitseb juhatuse liikmeid.
IIZI Kindlustusmaakler ASi finantsjuht Kaido Kepp.
Foto: IIZI Kindlustusmaakler

„Mind köidavad andmed. Mulle meeldib analüüsida, mis meie kliente iseloomustab, mis neid kõnetab ning kuidas äri tagant tõugata. Niisama andmete kogumisest pole kasu, vaid neist tuleb osata järeldusi teha, mis organisatsiooni päriselt aitaksid,” ütleb IIZI Kindlustusmaakler ASi finantsjuht Kaido Kepp.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077