Autor: Finantsuudised.ee • 30. mai 2023

EfTENi uus fond hakkab katma Baltimaade kinnisvarasektoris tekkivat rahastamisauku

EfTEN loob sel sügisel institutsionaalsetele investoritele suunatud uue fondi, mille eesmärk on kinnisvarasektoris tekkiva rahastamisvajaku katmine. Uue fondi najal saab kinnisvarasektor senisele pangalaenu kesksele rahastamisele uue ja täiendava rahastamisallika, teatas Viljar Arakas.
Eften Capital juhatuse esimees Viljar Arakas.
Foto: Andras Kralla

Fond hakkab rahastama kinnisvaraprojekte, mis vajavad täiendavat kapitali. Finantseerimine hakkab toimuma nii laenukapitali kui ka omakapitali vormis, teatas EfTEN Capital.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077