Autor: Finantsuudised.ee • 31. mai 2023

Inbanki võlakirjad märgiti pea kaks korda üle

Mais toimunud suunatud emissiooni kaudu märkisid investorid 11,1 miljoni euro eest Inbanki võlakirju, mis kuuluvad Inbanki esimese taseme täiendavate omavahendite hulka. Seega märgiti emissiooni maht 1,9-kordselt üle.
Inbanki finantsjuht ja juhatuse liige Marko Varik.
Foto: Inbank

Emissiooni mahuks planeeriti esialgu 6 miljonit eurot. Kuna esialgne maht märgiti üle, kasutas Inbank õigust suurendada emissiooni mahtu 11,1 miljoni euroni. Inbanki juhatus kinnitas esmaspäeval, 22. mail 2023 emissiooni lõpliku jaotuse, mille kohaselt jaotatakse 55 investorile 1110 võlakirja nimiväärtusega 10 000 eurot.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077