Autor: Finantsuudised.ee • 1. juuni 2023

Swedbanki juhatusega liitus Eero Treumann

Swedbanki nõukogu kinnitas uueks ettevõtete panganduse juhiks ja juhatuse liikmeks Eero Treumanni, kes asub juhatuse liikme kohustusi täitma alates 1. juunist.

Swedbanki uus juhatuse liige Eero Treumanni.
Foto: Swedbank

„Mul on väga hea meel näha Eerot liitumas Swedbank Eesti juhatusega ning võtmas üle ettevõtete panganduse juhtimist. Eero on tõestanud ennast väga tugeva juhina, kellel on alati olemas selge äriline fookus ning oskus leida lahendusi ka keerulises keskkonnas – need on head eeldused selle rolli edukaks täitmiseks.“

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077