Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 24. aprill 2023

Swedbanki finantsjuht: Eesti pankadel läheb praegu väga hästi

Tänu kõrgetele intressidele läheb Eesti pankadel praegu väga hästi. Ent kõike ei tee ainult intressid, vaid head tulemust teevad ikka inimesed, rõhutab Eesti suurima panga Swedbank ASi finantsjuht ja juhatuse liige Anna Kõuts.
Swedbanki finantsjuht Anna Kõuts on samas asutuses töötanud 27 aastat.
Foto: Swedbank

Mis on teie igapäevatöö ja ülesanded?

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077