Autor: Marge Aasalaid • 20. aprill 2023

Pärnu Finantskonverentsil kuulutati välja mõjukaim finantsjuht 2023

Äripäev ja BIG4 audiitorbürood valisid juba 12. korda aasta mõjukaima finantsjuhi. Võitja kuulutati välja 20. aprillil Pärnu Finantskonverentsil. Aasta mõjukaimaks finantsjuhiks valiti taastuvenergia ettevõtte Sunly finantsjuht Lili Kirikal.
Mõjukas finantsjuht 2023 on Lili Kirikal Sunlyst.
Foto: Raul Mee

Žürii tõi erilise saavutusena eelkõige välja Lili Kirikali eestvedamisel tehtud suuremahulisi kapitalikaasamisi ja Sunly ettevõtte kasvatamist. Kui 2021. aastal kaasati 28 miljonit eurot, siis möödunud aastal kaasati juba 200 miljonit eurot ning Kirikali sõnul käivad ettevalmistused veelgi suuremate rahakaasamisteks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077