Autor: Finantsuudised.ee • 13. juuni 2023

Leedu taastuvenergia investeerimisfond siseneb Eesti turule

Investeerimisfondide valitseja Modus Asset Management lõi uue fondi, kuhu kaasas Euroopa Investeerimisfondilt ja Balti pensionifondidelt 85 miljonit eurot, et investeerida Balti, Poola ja teiste Kesk-Euroopa riikide päikese- ja tuuleenergia infrastruktuuri arendamisse.
Modus Asset Managementi tegevjuht Povilas Pečiulis.

Modus Asset Managementi tegevjuhi Povilas Pečiulis sõnul näitab uue fondi esimese kaasamisetapi edukus taastuvenergia taristu varaklassi atraktiivsust. "Clean Energy Infrastructure Fundi eesmärk on kiirendada üleminekut taastuvenergiale, luues institutsionaalse investeerimisplatvormi ning seeläbi laiendades piirkonna taastuvenergia võimekust,“ ütles Modus Asset Managementi tegevjuht.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077