Autor: Finantsuudised.ee • 30. juuni 2023

SmartCap tegi Rohefondist esimesed otseinvesteeringud

SmartCapi Rohefondi otseinvesteeringute programmist sõlmiti esimesed rahastuslepingud Vok Bikesi ja eAgronomiga, kellest esimene kaasas koos riikliku riskiraha, erainvestorite ja toetustega kokku 3,8 miljonit ning teine 5 miljonit eurot.
Üks toetuse saajaid oli eAgronom, mida juhib Robin Saluoks.
Foto: Argo Ingver / Delfi Meedia

SmartCap sõlmis investeerimislepingu põllumajandussektori iduettevõtjaga eAgronom. Ettevõte on võtnud sihiks aidata põllumajandustootjatel digitaalsete tööriistade ja tehnoloogiapõhiste strateegiate kaudu kasutusele võtta keskkonda säästvamad praktikad. Seda ennekõike läbi süsiniku sidumise jälgimise ja juhtimise tehnoloogiate kasutuselevõtu ning süsinikukrediidi loomise. See võimaldab põllumeestel süsiniku jalajälje vähendamise eest tasu saada ja vastutustundlikel ettevõtetel oma süsinikujalajälge korvata.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077