Autor: Finantsuudised.ee • 12. juuli 2023

Baltikumi ettevõtted näevad kasvavate kulude lahendusena jätkusuutlikkusele keskendumist

Ettevõtted on teinud küll jõupingutusi jätkusuutlikuks majandamiseks, kuid siiski nähakse veel suurt potentsiaali jätkusuutlike põhimõtete juurutamisel ja sellest kasu saamisel, ilmnes SEB Baltikumi-ülesest väikese ja keskmise suurusega ettevõtete uuringust.
Jätkusuutlikkuse fookus aitabki tagada ettevõttele pikaajalise stabiilsuse, nentis Low imPACKi asutaja ja tegevjuht Kaie Kaas-Ojavere.
Foto: Andras Kralla

SEB jätkusuutliku panganduse juht Tatjana Vakulenko selgitas, et ESG tegevuspõhimõtete alla käivad kõik tegevused, mis puudutavad ettevõtte toimimist – nii juhtimistasandil, otsustusprotsesside tegemisel kui ka teenuste pakkumisel. ESG-keskne ettevõte arvestab oma tegevuse mõjuga nii keskkonnaalaselt kui ka tööjõu jätkusuutlikkuse ja heaoluga seotud küsimustes.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077