Autor: Finantsuudised.ee • 12. juuli 2023

Swedbank loob 10 miljoni eurose haridusse investeeriva fondi

Swedbank Eesti nõukogu kiitis heaks otsuse, mille kohaselt investeerib pank järgmisel aastal 10 miljonit eurot Eesti haridusse panustava fondi loomiseks.
Swedbank Eesti juhatuse esimees Olavi Lepp.
Foto: LIIS TREIMANN

Fond luuakse sihtasutusena, mille ainuasutaja on Swedbank Eesti. Järgneva poolaasta jooksul loodab pank sihtasutusele leida asutaja esindaja kõrvale sõltumatutest liikmetest koosneva nõukogu, kes värbab organisatsioonile juhi. Sihtasutus peaks kõigi eelduste kohaselt olema valmis esimesi investeeringuid haridusse tegema 2024. aasta II pooles.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077