Autor: Finantsuudised.ee • 25. august 2023

Arvo Hallik müüb osaluse Stark Logisticsis ja taandub finantsjuhi kohalt

Seoses tekkinud meediakajastusega mõistan, et minu äritegevus, osalus ja töö ettevõttes Stark Logistics, mis on teinud transpordivedusid Eestist Venemaale meie kliendi AS Metaprint heaks, on tekitanud küsimusi, mis vastustest sõltumata mõjutavad minu abikaasa tööd, teatas Kaja Kallase abikaasa Arvo Hallik.
Kaja Kallase abikaasa Arvo Hallik müüb osaluse firmas Stark Logistics ja ütleb üles finantsjuhi töölepingu.
Foto: Andras Kralla

Arvo Halliku teade jätkub nii:

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077