Autor: Tarmo Virki • 6. september 2023

Roheidud kurdavad regulatsioonide puuduse üle

Ehkki paljud varem idufirmadesse raha paigutanud investorid on rahakraanid kinni keeranud, jätkub investeerimine rohetehnoloogiatesse, kirjutab idufirmade portaal foundme.io.

"Cleantech on kindlasti sektor, mida investorid praegu vaatavad, kuigi üldiselt on riskikapitali suhtes aeglane hooaeg. Kuid juba praegu toimub üldine üleminek rohelise majanduse suunas; energia- ja keskkonnasõbralikud lahendused, mis aitavad vähendada süsinikdioksiidi heitkoguseid, on kindlasti üks riskikapitaliettevõtete põhifookustest," rääkis Siim Täkker idufirmast R8 Technologies Tallinn Digital Summitil toimunud paneelis.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077