Autor: Finantsuudised.ee • 13. september 2023

Juuli eest tasuti 5 protsenti rohkem makse

Võrreldes 2022. aasta sama ajaga maksti juulis 5 protsenti rohkem makse, teatab rahandusministeerium.
Foto: Liis Treimann

Maksu- ja tolliametile tasuti 1105,2 miljonit eurot maksutulu ning seitsme esimese kuuga on eelarvest täidetud 56 protsenti. Maksutulu kasv aeglustub koos majandusaktiivsusega, kuid eelarve täitmine on plaanipärane. Maksutulude kasvu panustavad eeskätt otsesed maksud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077