Autor: Finantsuudised.ee • 29. september 2023

Läheneb oluline maksutähtaeg

Maksu- ja tolliamet tuletab meelde, et 2. oktoobril on maamaksu teise osa ning tuludeklaratsiooni alusel juurdemaksmisele kuuluva tulumaksu tasumise tähtaeg.
Maksu- ja tolliamet ootab tasumata maksude laekumist.
Foto: Andras Kralla / Äripaev

Eelmise aasta tuludeklaratsioonide alusel tuleb esmaspäevaks 88 000 inimesel tasuda kokku juurde ligi 85 miljonit eurot tulumaksu. Maamaksu tuleb teises osas tasuda ligi 74 200 juriidilisel ja füüsilisel isikul summas 25,4 miljonit eurot, mis laekub täies ulatuses kohalike omavalitsuste eelarvesse.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077