Autor: Finantsuudised.ee • 17. oktoober 2023

BaltCapi uus fond investeerib 200 miljonit eurot

Baltikumi suurim erakapitalifond BaltCap avalikustas uue 200 miljoni euro suuruse infrastruktuurifondi (BaltCap Infrastructure Fund II – BInF II).
Uue fondi investeerimismeeskond.
Foto: BaltCap

BaltCapi järjekorras teise 20aastase perioodiga infrastruktuurifondi investeeringud keskenduvad taastuvenergeetika ning avaliku ja erasektori koostöös (PPP) valmivate transpordi- ja suure sotsiaalse mõjuga taristuprojektidele Balti riikides ja Poolas.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077