Autor: Finantsuudised.ee • 23. oktoober 2023

Eesti maksusüsteem on kõige konkurentsivõimelisem ja seda juba kümnendat korda järjest

USA mõttekoda Tax Foundation valis 10. aastat järjest Eesti maksusüsteemi kõige konkurentsivõimelisemaks OECD riikide hulgast.
Foto: Liis Treimann

Eesti maksusüsteemi tugevusena toob mõttekoda taas välja, et 20protsendine ettevõtete tulumaks rakendub üksnes kasumite jaotamisel, mis võimaldab ettevõtetel oma kasumeid maksuvabalt reinvesteerida. Ka kiidab mõttekoda meie laia käibemaksubaasi ja sellega kaasnevat madalat halduskulu ettevõtjatele.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077