Autor: Finantsuudised.ee • 27. oktoober 2023

SmartCapi Riskikapitalifond uuendas strateegiat

SmartCap uuendas Riskikapitalifondi investeerimisstrateegiat ja ajakohastas investeerimisprotsessi, pakkudes fondijuhtidele võimalust kaasata Riskikapitalifondist kapitali, sealhulgas ka ankurinvesteeringuks.
SmartCapi juhatuse liige ja fondijuht Sille Pettai.
Foto: SmartCap

"SmartCapi investeeringute eesmärk on kohaliku kapitalituru arendamine ja Eesti ettevõtete kapitali kättesaadavuse parandamine ning selle osana ka siinsesse riskikapitali ökosüsteemi olulist väärtust lisavate initsiatiividesse panustamine," lausus SmartCapi juhatuse liige ja fondijuht Sille Pettai.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077