Autor: Finantsuudised.ee • 23. november 2023

BaltCap vahetab Leedus avastatud rikkumiste tõttu välja Infrastruktuurifondi juhi

Pärast BaltCapi poolt avastatud rikkumisi lõpetas ettevõte lepingu Infrastruktuurifondi partneri Šarunas Stepukonisega ja pöördus vastavate Leedu ametiasutuste poole. Infrastruktuuri fondide juhtimise võtab üle Simonas Gustainis, üks neljast BaltCapi juhtivpartnerist.
Foto: Andres Haabu

BaltCapi Infrastruktuurifondi juhi vahetus on osa tegevusest, et korrastada rikkumised portfelliettevõtetes, mille juhatuse liige oli Šarunas Stepukonis, edastab fondi pressiteade.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077