Autor: Finantsuudised.ee • 28. november 2023

Rahapesu Andmebüroo osaleb terrorismi rahastamise tõkestamise töörühmas

Mitmed maailma rahapesu andmebürood teatasid eile, 27. novembril avaldatud ühispöördumises rahvusvahelise töörühma loomisest, et tõhustada meetmeid terrorismi rahastamise tõkestamiseks. Töörühma kuulub ka Eesti rahapesu andmebüroo.
Rahapesu Andmebüroo juht Matis Mäeker.
Foto: Liis Treimann

Töörühm (CTFTI – Counter Terrorism Financing Task Force Israel) loodi pärast 7. oktoobril toimunud terroriorganisatsiooni Hamas rünnakut Iisraeli vastu. Ühisavalduses kinnitavad töörühma liikmed oma valmisolekut tõhustada järelevalvet, jagada kiiremini teavet ja parimaid praktikaid ning tõhustada koostööd asjaomaste ametiasutuste ja erasektoriga.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077