Autor: Finantsuudised.ee • 30. november 2023

Maksudebatt on laiendanud teadmisi maksusüsteemist, aga riivanud õiglustunnet

Maksu- ja tolliameti (MTA) tellimusel läbi viidud maksutahte uuringust selgus, et 64% Eesti elanikest peab oma teadmisi Eesti maksusüsteemist heaks, mida on 4% rohkem võrreldes eelmise aastaga. Samas ei pea 53% vastanutest süsteemi õiglaseks, mida on 11% eelmisest korrast rohkem.
MTA peadirektori astetäitja maksude alal Raili Roosimaa.
Foto: Raul Mee

„Kuigi tegelikud muutused maksumäärades seisavad ees alles uuel aastal, on avalikus ruumis aset leidev maksudebatt juba inimeste tunnetusse jõudnud,“ sõnas MTA peadirektori astetäitja maksude alal Raili Roosimaa.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077