Autor: Villu Zirnask • 19. detsember 2023

Eesti Panga värske majandusprognoos on tumedam kui teiste hiljutised prognoosid

Eesti Panga majanduskasvuprognoos 2024. aastaks on palju tumedam kui teiste institutsioonide kõigest mõned kuud varem tehtud prognoosid. Eriti suur on erinevus rahandusministeeriumi suvisest majandusprognoosist.

Rahandusministeerium ennustas augusti lõpus avaldatud prognoosis, mis suuresti on ka 2024. aasta riigieelarve aluseks, Eestile tulevaks aastaks 2,7 protsenti majanduskasvu. Eesti Pank arvab nüüd, et tuleb 0,4% langust.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077