Autor: Finantsuudised.ee • 19. jaanuar 2024

TBB pangal piiratakse piiriülest tegevust

Finantsinspektsioon tuvastas ASi TBB pank (varasem Äripank) rahapesu ja terrorismi rahastamise süsteemides ning organisatsioonis olulisi puuduseid ning piiras seetõttu ettekirjutusega panga tegevust makseteenuste osutamisel ja kohustas panka minetusi kõrvaldama.
Finantsinspektsioon avastas TBB pangas olulisi puudusi.
Foto: Andras Kralla

TBB pank ei tohi alates 19. veebruarist osutada piiriüleseid makseteenuseid mitteresidendist juriidilistele isikutele ning juriidilistele isikutele, kus vähemalt üks tegelik kasusaaja on mitteresident. Lisaks ei tohi pank osutada sellest kuupäevast alates makseteenuseid väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda. TBB panga klientidele Eesti-siseseid makseteenuseid ja muid teenuseid praegusel hetkel ei piiratud.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077