Autor: Finantsuudised.ee • 29. veebruar 2024

Maksuamet sai ettevõtetelt kätte veel üle 50 miljoni euro käibemaksu

Maksu- ja tolliamet (MTA) nõustas ja kontrollis möödunud aastal 7613 ettevõtet, kelle käibemaksu deklareerimises täheldati võimalikke käibemaksuriske. Selle tulemusel suurenes ettevõtete käibemaksukohustus 50,9 miljoni euro ulatuses.
Foto: Liis Treimann

MTA käibemaksu osakonna riskijuht Kristi Veskuse sõnul ei kasvanud küll rikkumiste arv, kuid kasvanud on summad.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077