Autor: Finantsuudised.ee • 12. märts 2024

Luminori uus juht Wojciech Sass: Luminori väljavaated on väga põnevad

Luminori uueks tegevjuhiks ja juhatuse liikmeks saab Wojciech Sass, kes asub ametisse esmaspäeval, 18. märtsil 2024. Sellele eelneval päeval lahkub panga juhatusest ja tegevjuhi kohalt Luminori senine tegevjuht Peter Bosek.
Luminori uus tegevjuht Wojciech Sass
Foto: Luminor

Wojciech Sass on rahvusvahelise taseme tippjuht, kel on laialdane kogemus finantsteenuste sektorist, ning põhjalikud praktilised teadmised jae- ja äripangandusest ning IT-süsteemidest ja protsessidest. Eelnevalt töötas ta Belgiast tegutseva digitaalse panga Aion Bank tegevjuhina, olles ka selle kaasasutaja.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077