Autor: Kristjan Pruul • 22. märts 2024

Põhjamaade Investeerimispank maksab dividende

Põhjala ja Balti riikidele kuuluv Põhjamaade Investeerimispank (NIB) maksab mullu pea kahekordistunud kasumi arvelt 63 miljonit eurot dividende.
NIB aktsionäride üldkoosolek Tallinnas.
Foto: Raul Mee

„Keerulises majanduskeskkonnas dividendi maksmine kinnitab NIB finantstugevust. See näitab panga võimet pakkuda meie regioonis lisandväärtust nii investeeringute võimendamise kui ka kapitali riigieelarvesse tagasitoomise kaudu,“ ütles NIB aktsionäride nõukogu esimees ja Eesti rahandusminister Mart Võrklaev.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077