Autor: Finantsuudised.ee • 2. aprill 2024

Eestit külastab Rahvusvahelise Valuutafondi delegatsioon

Tänasest kuni 15. aprillini on Eestis visiidil Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) delegatsioon, kes arutab riigi- ja erasektori esindajatega Eesti majanduse olukorda ja sellega seotud majanduspoliitilisi samme. Visiit toimub IMFi iga-aastaste majanduspoliitiliste konsultatsioonide raames.
IMFi delegatsiooni juht Vincenzo Guzzo ja Eesti Panga president Madis Müller eelmise aasta visiidi ajal.
Foto: Andras Kralla

Seekordsete kohtumiste peateema on Eesti pikaajaline konkurentsivõime. IMFi delegatsiooni huvitab, kuidas on hinnatõus, palgakasv ja majanduslangus mõjutanud Eesti ettevõtete konkurentsivõimet. Lisaks soovib IMFi delegatsioon saada ülevaadet majanduse hetkeolukorrast, maksupoliitikas kavandatavatest muudatustest ja eelarvepositsioonist.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077