Autor: Finantsuudised.ee • 26. aprill 2024

Maive Rute valiti Euroopa Investeerimisfondi direktorite nõukogusse

Euroopa Investeerimisfondi üldkogu nimetas oma direktorite nõukogu liikmeks Euroopa Komisjoni tööstuse ja siseturupoliitika eestlasest asepeadirektori Maive Rute.
Maive Rute aasta tagasi Narvas Neo Perfomance Materialsi tehase ehituse alustamisel.
Foto: Liis Treimann

Rute on töötanud Euroopa Komisjonis mitmel kõrgel ametikohal alates 2005. aastast. Enne komisjoni tööle asumist oli ta KredExi juhataja ning 2019–2020 Eesti Panga asepresident. Oma praegusel ametikohal komisjoni tööstuspoliitika edendajana tegeleb Maive Rute muu hulgas ka ettevõtluse rahastamise ning investeeringute toetamisega.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077