Autor: Finantsuudised.ee • 15. mai 2024

IPO-le mõtlev auto- ja tarbimislaenude fintech näitas ajaloo parimat kvartalitulemust

Aktsiate avalikku esmapakkumist kaaluva fintech-ettevõtte Eleving Group esimese kvartali korrigeeritud EBITDA oli 22 miljonit eurot ja müügitulu ulatus 51,8 miljoni euroni.

Esimese kvartali lõpu seisuga tegutses Lätis asutatud kontsern 16 riigis: 57% portfellist asub Mandri-Euroopas, 30% Aafrikas ja 13% mujal maailmas. Baltikumi äritegevus moodustas grupi netoportfellist 16,5% ehk üle 54 miljoni euro. Baltimaades moodustas mahult suurima osa Leedu portfell, järgnesid Läti ja Eesti.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077