Autor: Finantsuudised.ee • 17. mai 2024

SmartCap investeerib 10 miljonit Hinrikuse ja Tamkiviga seotud fondi

SmartCapi Riskikapitalifond osaleb 10 miljoni euro suuruse investeeringuga kogenud asutajate, sealhulgas Wise’i kaasasutaja Taavet Hinrikuse juhitud Plural Fund II värskelt lõppenud 500 miljoni euro suuruses rahastusringis. Tegemist on SmartCapi esimese investeeringuga pärast Riskikapitalifondi investeerimisstrateegia muutmist.
Esiplaanil Taavet Hinrikus, taustal Sten Tamkivi.
Foto: Raul Mee

Plural Fund II keskendub varajase staadiumi, eelkõige seemne- ja A-seeria idufirmadele, mis otsivad mõjusaid lahendusi probleemidele suuremahulistes sektorites, näiteks ehituses ja tervishoius. Lisaks kapitalile pakuvad Plurali ettevõtete asutamise kogemusega partnerid idufirmadele oma mentorlust ja tuge.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077