Autor: Finantsuudised.ee • 29. jaanuar 2024

Ellex Raidla partner: investoritel raha on, nad otsivad kindlat ja stabiilset tootlust

Ellex Raidla Tehinguradari andmetel ületas kodumaiste pankade võlakirjade avalikes pakkumistes ületas nõudlus mäekõrguselt pakkumist.
Ellex Raidla partner Gerli Kivisoo.
Foto: Ellex Raidla

LHV allutatud tagamata võlakirjade pakkumise põhimaht oli 25 miljonit eurot, kokku märgiti võlakirju 407,5 miljoni euro eest. Bigbank soovis sama instrumendi pakkumisega kaasata 3 miljonit eurot, nõudlust oli 21,6 miljoni euro eest. Veel enne jõule viis tagamata allutatud võlakirjade avaliku pakkumise läbi ka Inbank ning Inbanki vastavad numbrid olid 6 miljonit eurot ja 46 miljonit eurot.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077