Arvamused
Ainult tellijale

Advokaadibüroodele saabub kriisi põhi suvel

Koroonakriisi mõjud advokaadibüroode majandustulemustes veel ei kajastu. Eelmise aasta detsember ja käesoleva aasta kaks esimest kuud möödusid advokaadibüroodel tavalises rütmis ja tõenäoliselt nautis nii mõnigi advokaadibüroo läbi aegade parimaid kuutulemusi. Veebruaris kinnitasid esimesed advokaadibürood ka oma 2019. majandusaasta aruanded ja tõenäoliselt näeme aruannete avalikustamise ajal rekordilisi aastatulemusi, kirjutas advokaadibüroo Ellex Raidla juhtivpartner Ants Nõmper Äripäeva Infopanga advokaadibüroode kvartaliraporti kommentaaris.

Advokaadibüroo Ellex Raidla juhtivpartner Ants Nõmper  Foto: erakogu

Prognoosin, et kõik esikolmiku bürood (Ellex, Sorainen ja Cobalt) näitavad üle kümne miljoni eurost käivet ning järgmine kolmik on rohkem kui kaks korda väiksema käibega ehk suurusjärgus 4−5 miljonit eurot.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • kord nädalas ilmuva finantsuudised.ee uudiskirja
 • ligipääsu Finantsjuhtimise Infolehe PDFidele
 • Äripäeva Infopanga hõbepaketi
 • parimad pakkumised finantskoolitustele
 • Jaga lugu:
  FINANTSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad finantsteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

  Finantsuudised.ee toetajad:

  Bret Metsküla
  Bret MetskülaFinantsuudised.ee juhtTel: 58 117 860
  Rain Jüristo
  Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077