Autor: Ants Nõmper • 11. mai 2020
Ainult tellijatele

Advokaadibüroodele saabub kriisi põhi suvel

Koroonakriisi mõjud advokaadibüroode majandustulemustes veel ei kajastu. Eelmise aasta detsember ja käesoleva aasta kaks esimest kuud möödusid advokaadibüroodel tavalises rütmis ja tõenäoliselt nautis nii mõnigi advokaadibüroo läbi aegade parimaid kuutulemusi. Veebruaris kinnitasid esimesed advokaadibürood ka oma 2019. majandusaasta aruanded ja tõenäoliselt näeme aruannete avalikustamise ajal rekordilisi aastatulemusi, kirjutas advokaadibüroo Ellex Raidla juhtivpartner Ants Nõmper Äripäeva Infopanga advokaadibüroode kvartaliraporti kommentaaris.

Advokaadibüroo Ellex Raidla juhtivpartner Ants Nõmper
Autor: erakogu

Prognoosin, et kõik esikolmiku bürood (Ellex, Sorainen ja Cobalt) näitavad üle kümne miljoni eurost käivet ning järgmine kolmik on rohkem kui kaks korda väiksema käibega ehk suurusjärgus 4−5 miljonit eurot.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077