Autor: Ants Nõmper • 11. mai 2020

Advokaadibüroodele saabub kriisi põhi suvel

Koroonakriisi mõjud advokaadibüroode majandustulemustes veel ei kajastu. Eelmise aasta detsember ja käesoleva aasta kaks esimest kuud möödusid advokaadibüroodel tavalises rütmis ja tõenäoliselt nautis nii mõnigi advokaadibüroo läbi aegade parimaid kuutulemusi. Veebruaris kinnitasid esimesed advokaadibürood ka oma 2019. majandusaasta aruanded ja tõenäoliselt näeme aruannete avalikustamise ajal rekordilisi aastatulemusi, kirjutas advokaadibüroo Ellex Raidla juhtivpartner Ants Nõmper Äripäeva Infopanga advokaadibüroode kvartaliraporti kommentaaris.
Advokaadibüroo Ellex Raidla juhtivpartner Ants Nõmper
Foto: erakogu

Prognoosin, et kõik esikolmiku bürood (Ellex, Sorainen ja Cobalt) näitavad üle kümne miljoni eurost käivet ning järgmine kolmik on rohkem kui kaks korda väiksema käibega ehk suurusjärgus 4−5 miljonit eurot.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077