Autor: Indrek Alliksaar, KPMG audititeenuste juht • 2. detsember 2022

Kroonilises ressursipuuduses tuleb hinda tõsta või teenuse osutamisest loobuda

Äripäev analüüsis 28 audiitorbüroo finantsnäitajaid. Keskmiselt kasvatasid analüüsitud bürood aastaga oma müügitulu 13%, samal ajal kui raamatupidamisbüroode kasvuks oli 14% ja advokaadibüroode kasvuks 12%.
KPMG Baltics, audiitorteenuste juht Indrek Alliksaar
Foto: Raul Mee

Andmete analüüsimisel peab silmas pidama seda, et suured audiitorbürood pakuvad muuhulgas ka ärinõustamist, raamatupidamisteenuseid ja ka juriidilist nõu. Paljud raamatupidamis- ja advokaadibürood osutavad samuti erinevaid muid teenuseid.

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077