Autor: Indrek Alliksaar, KPMG audititeenuste juht • 2. detsember 2022

Kroonilises ressursipuuduses tuleb hinda tõsta või teenuse osutamisest loobuda

Äripäev analüüsis 28 audiitorbüroo finantsnäitajaid. Keskmiselt kasvatasid analüüsitud bürood aastaga oma müügitulu 13%, samal ajal kui raamatupidamisbüroode kasvuks oli 14% ja advokaadibüroode kasvuks 12%.
KPMG Baltics, audiitorteenuste juht Indrek Alliksaar
Foto: Raul Mee

Andmete analüüsimisel peab silmas pidama seda, et suured audiitorbürood pakuvad muuhulgas ka ärinõustamist, raamatupidamisteenuseid ja ka juriidilist nõu. Paljud raamatupidamis- ja advokaadibürood osutavad samuti erinevaid muid teenuseid.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077