Autor: Mikk Kala • 5. jaanuar 2023

Ettevõtete riske maandab nende hindamine

SEB analüüsis Nasdaq Baltikumi põhinimekirja ettevõtete riskide maandamist, mille põhjal selgitati välja, kuidas ettevõtted valuuta-, toorme- või intressiriski maandamisega tegelevad.
SEB Markets osakonna juht Mikk kala.
Foto: Jake Farra

Eelmine aasta jääb meelde nii positiivses kui ka negatiivses võtmes. Alustades positiivsest, siis kindlasti on paljude nimekirjas perekond, isiklikud saavutused, kultuuri- ja spordielamused jne. Kahjuks on 2022 mündil ka teine pool, mis on kõiki mõjutanud isegi rohkem, kui arvatakse ja tajutakse.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077