Autor: Meelis Lang • 26. aprill 2023

Helmese arendusjuht: autonoomia ei tähenda vabakasvatust

Autonoomia juhtimiskultuuris ei tähenda vabakasvatust, kus hulk nutikaid inimesi jookseb ringi, on väga hõivatud, kuid suures plaanis sellest kasu ei ole. Vabadus käib ühte jalga vastutusega – autonoomiat kujundavad targad raamid, kus väärtused on vundament ja mõõdikud piirded.
Helmes Grupi arendusjuht Meelis Lang Pärnu Finantskonverentsil esinemas.
Foto: Raul Mee

Näide organiseeritud autonoomiast on Helmese meeskondade juhtimismudel. Ühelt poolt on meie tiimidel kõrge autonoomia tase, iga tiimijuht on justkui omaette väikeettevõtte juht. Teisalt on tagatud ka vastutuse võtmine.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077